Een website laten maken?

Voor een vast maandbedrag een professionele website!

Een website is voor bedrijven en ondernemers onmisbaar om (meer) klanten te krijgen. Denk maar eens na als je zelf iets nodig hebt, waar begin je dan met zoeken? Juist, grote kans dat je naar Google gaat om het bedrijf, de dienst of het product te zoeken dat je op dat moment nodig hebt.

Zo gaat het ook met jouw potentiële klanten. Ook zij zoek op het internet naar jouw bedrijf, dienst of product. En is dan zaak dat jouw bedrijf gevonden wordt als men gaat zoeken. En dat jouw potentiële klant op een professionele website terecht komt.

Ben je bang voor hoge kosten om een professionele website te laten maken? Dat is niet nodig. Wij bouwen namelijk professionele websites voor een vast maandbedrag van € 14,95. Voor dit bedrag ben je helemaal klaar, je bent dus niks meer kwijt aan opstart-, design- of andere kosten. Met ons concept is het voor iedereen haalbaar om een website te laten maken.

Onze websites voldoen aan alle eisen van een moderne website. Zo werken de websites niet allen op een desktop en laptop maar ook op een tablet en een smartphone. En zijn deze dusdanig gebouwd dat ze optimaal vindbaar zijn in Google. Een website waar je bij andere webbouwers al gauw enkele honderden tot duizenden Euro’s voor kwijt bent, daar betaal je bij ons dus slechts € 14,95 per maand voor.

R

€ 14,95 per maand

Geen hoge investering nodig maar een vast bedrag van € 14,95 per maand voor een website inclusief hosting en onderhoud.

Een responsive website

Een website die het altijd en overal goed doet. Dus óók op tablet en mobiel!

U

Website vindbaarheid

Een website die geoptimaliseerd is voor zoekmachines. Beter vindbaar in Google betekent meer klanten met je website.

Zelf je website beheren

Geen webbouwer nodig om je teksten en afbeeldingen aan te passen. Dat kun je zelf met het website beheersysteem WordPress.

Inclusief onderhoud

De techniek laat je lekker aan ons over. Wij regelen alle updates, backups en het onderhoud aan de website.

Altijd ondersteuning

Kom je ergens niet uit, dan kun je altijd contact met onze helpdesk opnemen voor ondersteuning.

Waarom een website van Friebie?

R

Website is optimaal vindbaar in Google

R

Responsive website, wordt goed getoond op alle apparaten zoals desktop, laptop, tablet en smartphone

R

De website is veilig

R

Gemakkelijk zelf teksten en afbeeldingen bewerken

R

Er kan een onbeperkt aantal pagina’s aangemaakt worden

R

Uitstekende ondersteuning voor jouw vragen en/ of problemen

R

Inzicht in de statistieken van de website

R

Eigen domeinnaam

R

Betrouwbare hosting

R

Dagelijkse backup van de website

R

De website is uitbreidbaar

R

Oplevering binnen 3 werkdagen

R

Deskundige helpdesk

Veelgestelde vragen:

Is het maandbedrag inclusief hosting?

Ja, voor € 14,95 per maand regelen wij alles voor je. Van het bouwen van de website, het onderhouden en ook het hosten van de website. Wij zorgen er voor dat de updates uitgevoerd worden en er backups gemaakt worden. Je hebt dus geen omkijken naar de technische zaken en je kan je bezig houden met jouw bedrijf.

Kan ik zelf teksten aanpassen?

Jazeker! Wij bouwen onze websites met een website beheersysteem waarmee je zelf teksten en afbeeldingen kunt toevoegen een aanpassen. Het beheersysteem, WordPress, is zeer eenvoudig om mee te werken waardoor het voor iedereen mogelijk is om zelf content te plaatsen. Mocht je ergens niet uitkomen dan kun je altijd contact met ons opnemen per mail, telefoon, Skype of door langs te komen op kantoor. Wij helpen je graag verder!

Hoeveel pagina's kan ik aanmaken?

Zoveel als je wilt! Je kunt zoveel pagina’s aanmaken als je wilt, er zijn geen beperkingen zoals bij andere website bouwers. Met WordPress kun je heel eenvoudig zelf een nieuwe pagina aanmaken.

Regelen jullie ook de domeinregistratie?

Ja zeker, wij regelen de domein registratie voor je. De registratie van een .nl domein is het eerste jaar zelfs helemaal gratis! Voor de overige domeinen en voor een .nl domein na het eerste jaar rekenen wij € 15,- per jaar voor de domeinregistratie.

Hoe lang duurt het voordat een website klaar is?

Wij vragen altijd aan onze klanten om de benodigde gegevens zoals teksten en afbeeldingen aan te leveren. Als we deze in ons bezit hebben, bouwen wij de website en staat deze binnen 3 werkdagen online.

Heb je zelf geen zin om teksten te schrijven? Dan kun je dit ook aan ons uitbesteden. Onze tekstschrijvers schrijven professionele teksten voor jouw website voor een aantrekkelijke prijs van € 100,- voor een compleet website pakket van maximaal 7 pagina’s.

Maken jullie ook webshops?

Ja, we kunnen de premium website uitbreiden met een webshop. Dit doen we met WooCommerce waarmee je een volwaardige webshop hebt. Het is mogelijk om betalingen via iDEAL te laten verlopen. Voor een webshop rekenen we eenmalige opzetkosten van € 395,-

Wat kunnen jullie nog meer doen?

Naast het bouwen van een premium website kun je bij ons ook terecht voor:

  • (SEO) teksten laten schrijven
  • Ontwerpen van een logo en huisstijl
  • SSL certificaat voor je website installeren
  • Opzetten van Social Media accounts
  • Autoresponder (MailChimp en Aweber) integreren
  • Ebook cover maken
  • SEO voor je website
  • Google AdWords
  • Facebook adverteren

Heb je interesse in bovenstaande diensten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Heb je nog vragen?

Heb je nog een andere vraag of wil je eerste meer informatie over het laten maken van een website? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag vrijblijvend over de mogelijkheden.

© 2017 – Friebie
Overschiestraat 186
1082XM Amsterdam
020 – 773 5491

Call Now Button