Een website voor slechts € 14,95 euro per maand

N

Vaste maandprijs van € 14,95

N

Website die op desktop, laptop, tablet en smartphone werkt

N

Volledig ontzorgd, wij regelen al het onderhoud

N

Zelf onbeperkt pagina’s toevoegen en bewerken

N

Binnen 7 werkdagen live

Onze klanten beoordelen ons met een 9.8 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Een website laten bouwen en de volledige hosting voor €14,95 euro per maand? Ik geloofde het eerst niet aangezien ik heel wat offertes van €1000+ euro had ontvangen. Maar het is echt zo. Ik heb in een jaar tijd nog nooit meer dan €14,95 euro per maand hoeven te betalen. Er komen geen extra kosten bij of addertjes onder het gras. Ook een top service en prachtige website heb ik ontvangen!

Loes de Wit

Heel erg tevreden met de klantenservice en website van Friebie. Alles werd op tijd geleverd en de website werd helemaal naar mijn wens gemaakt. Had ik een technische issue? Dan werd deze binnen een paar uur opgepakt en gefixt. Ik kan Friebie iedereen aanraden. Ze geven echt om hun klanten en leveren 100% kwaliteit! Dit bedrijf doet echt aan over-deliveren. Een lage prijs voor prachtige websites.

Rowena Rousseau

Wat krijg je?

Een premium website van Friebie voldoet aan alle eisen die je van een moderne, professionele website mag verwachten. Voor een bedrag € 14,95 all-in per maand ben je volledig ontzorgd, wij zorgen er voor dat je website veilig en up-to-date is. Je kunt altijd terugvallen op onze ondersteuning.

Hieronder hebben wij de belangrijkste punten, die bij onze dienstverlening zitten, opgesomd:

✓ Een responsive website

De website werkt niet alleen op desktop en laptop maar ook perfect op tablet en smartphone. Gebruikers zien altijd een perfecte website.

✓ Geoptimaliseerd voor Google

Gebruik makend van de beste technieken zodat de website hoog in Google kan komen en je daarmee meer klanten met je website kan binnenhalen.

✓ Beveiliging

Extra beveiligingsmaatregelen zorgen er voor dat de website veilig is en hackers buiten de deur blijven. Dagelijks wordt er een backup van je website gemaakt.

✓ Gebouwd in WordPress

De website wordt gebouwd in het populairste website beheerssysteem: WordPress. Je kan eenvoudig zelf je content beheren.

✓ Google Analytics integratie

Met Google Analytics beschik je over een website statistieken tool. Je krijgt inzicht in het aantal bezoekers en wat deze op je website doen. Wij zetten dit voor je op.

✓ Eigen domeinnaam

Heb je al een eigen domeinnaam? Dan zorgen wij er voor dat de website via jouw domeinnaam beschikbaar is. Als je nog geen domeinnaam hebt, kun je deze via ons regelen.

✓ Onbeperkt aantal pagina’s

Geen beperking voor wat het aantal pagina’s betreft. Maak zoveel pagina’s aan als je wil.

✓ Eigen e-mailadressen

Bij het hostingpakket kun je maximaal 2 e-mailadressen aanmaken. Je kunt zelf kiezen welke.

✓ Hosting en onderhoud

Geen omkijken naar de techniek. Wij zorgen voor de hosting, de updates, de backups en het onderhoud van je website. Jij hoeft je alleen maar met de inhoud van je website bezig te houden.

✓ Social media integratie

Heb je al een Facebook bedrijfspagina of maak je gebruik van andere Social Media kanalen? Wij zorgen er voor dat deze gekoppeld worden aan je website. Tevens kunnen bezoekers jouw website delen met de Social Media deelknoppen.

✓ Binnen 7 dagen online

Lever de content (teksten, afbeeldingen, pagina indeling, eventueel logo en huisstijl) aan en wij zetten de website binnen 7 werkdagen online.

✓ Uitbreidingen

Standaard is onze website al zeer compleet maar heb je toch behoefte aan meer functionaliteit dan kunnen wij dit verzorgen. Denk hierbij aan (SEO) teksten voor je website, fotografie, een webshop, het opzetten van je Social Media kanalen, het ontwerpen van een logo en huisstijl en SEO en online marketing pakketten.

Voorbeeld websites gemaakt door ons

wordpress website voorbeeld
wordpress website voorbeeld
wordpress website schoonheidssalon
res snake
wordpress website schoonheidssalon
res snake
wordpress website schoonheidssalon
res snake

Veelgestelde vragen

Komen er nog extra kosten bij, naast de €14,95 euro per maand?

Nee, er komen geen extra kosten bij. Heb je nog geen domein en wil je deze laten registreren door ons? Dan betaal je alleen €15 euro per jaar extra. That’s it. Je bent geen duizenden euro’s kwijt voor het webdesign of honderden euro’s voor de hosting. Je blijft maandelijks €14,95 euro betalen – verder niets!

Is het maandelijks opzegbaar?

Na één jaar is jouw website en hosting maandelijks opzegbaar. Houd er wel rekening mee dat als je jouw website en hosting opzegt, deze ook helemaal verdwijnen. Wil je later toch jouw website weer in de lucht hebben? Dan kan het zijn dat de super deal niet meer geldig is waardoor we jouw €14,95 euro per maand niet meer kunnen garanderen.

Ik wil graag gebruik maken van de deal. Wat moet ik nog aanleveren?

Als je gebruik maakt van onze super deal, dan betaal je direct jouw eerste maand €14,95 euro. Je ontvangt van ons een vragenlijst waar je jouw logo kunt uploaden, beelden kunt aanleveren, gewenste kleuren en lettertypen kunt doorgeven en ook al jouw teksten per pagina. Wij zorgen dat dit allemaal binnen enkele dagen in orde is en sturen jouw de eerste versie op van de website. Jij kunt dan nog aanpassingen doorgeven, zodat de website 100% voldoet aan jouw wensen.

Kan ik mijn website ook zelf aanpassen?

Jazeker! Wij bouwen onze websites met een website beheersysteem waarmee je zelf teksten en afbeeldingen kunt toevoegen een aanpassen. Het beheersysteem, WordPress, is zeer eenvoudig om mee te werken waardoor het voor iedereen mogelijk is om zelf content te plaatsen. Mocht je ergens niet uitkomen dan kun je altijd contact met ons opnemen per mail, telefoon of Skype. Wij helpen je graag verder!

Hoelang duurt het voordat een website klaar is?

Wij vragen altijd aan onze klanten om de benodigde gegevens zoals teksten en afbeeldingen aan te leveren. Als we deze in ons bezit hebben, bouwen wij de eerste versie van de website en staat deze binnen 7 werkdagen online. Daarna heb je als klant de mogelijkheid om wijzigingen door te laten voeren. Ben je tevreden over de website? Dan zetten wij deze online. Bij de meeste klanten duurt dit niet langer dan 2 weken.

Heb je zelf geen zin om teksten te schrijven? Dan kun je dit ook aan ons uitbesteden. Onze tekstschrijvers schrijven professionele teksten voor jouw website voor een aantrekkelijke prijs van € 100,- voor een compleet website pakket van maximaal 7 pagina’s.

Regelen jullie ook de domeinregistratie?

Ja zeker, wij regelen de domein registratie voor je. 

Ik heb (nog) geen logo of beeldbank. Kunnen jullie dit ook regelen?

Ja zeker, geen probleem. Bij de website kun je een keuze maken of je een logo (€24,95) of beeldbank erbij wilt hebben. Je kunt dan kiezen uit een logo en wij regelen een beeldbank van +/- 10 (€19,95) foto’s die passen bij jouw onderneming.

Call Now Button