Website laten maken?

Wil je een website laten maken maar is je budget niet groot? Friebie heeft hier de oplossing voor! Wij bouwen premium websites die aan alle eisen van een moderne website voldoen voor een vaste prijs van € 14,95 per maand. Geen verrassingen achteraf maar een all-in prijs voor het ontwerpen, bouwen, hosten en onderhouden van de website.

Binnen 7 dagen kunnen we jouw website al live hebben, dat dus betekent dat jij direct klanten kunt gaan binnenhalen en geld kunt gaan verdienen. 

Wil jij hier gebruik van maken? Laat dan jouw e-mail adres achter en dan sturen wij jou een kortingscode van maar liefst 20% toe die jij kunt gebruiken voor jouw eerste maand!

wordpress website schoonheidssalon

Overzicht voorbeeld websites

Je wilt graag een website hebben voor jouw bedrijf, maar je hebt nog geen idee hoe deze website eruit moet komen te zien. Hier vind je 20+ voorbeeld websites waar jij uit kunt kiezen. Wij bouwen de website voor jou in de juiste huisstijl, lettertype, foto’s en kleuren. Kijk dus eens rond en kijk eens welke website jou het meeste aanspreekt.

Heb je iets gevonden die je graag zou willen installeren? Dat kunnen we voor je regelen! Voor slechts €14,95 euro per maand installeren wij jouw website, bouwen we deze volledig, verzorgen wij de hosting en eventueel ook de verhuizing of het aanmaken van jouw domeinregistratie. 

Coach / Consultant / Virtual assistant

Food / Recepten blog

Coach / Consultant / Financieel adviseur

Interieur stylist / Coach / Consultant

Coach / Consultant / PR Consultant

ICT Dienstverlener

Schoonmaakbedrijf

Koffie leverancier

Verzekeraar / Boekhouder

Een website laten bouwen en de volledige hosting voor €14,95 euro per maand? Ik geloofde het eerst niet aangezien ik heel wat offertes van €1000+ euro had ontvangen. Maar het is echt zo. Ik heb in een jaar tijd nog nooit meer dan €14,95 euro per maand hoeven te betalen. Er komen geen extra kosten bij of addertjes onder het gras. Ook een top service en prachtige website heb ik ontvangen!

Loes de Wit

Heel erg tevreden met de klantenservice en website van Friebie. Alles werd op tijd geleverd en de website werd helemaal naar mijn wens gemaakt. Had ik een technische issue? Dan werd deze binnen een paar uur opgepakt en gefixt. Ik kan Friebie iedereen aanraden. Ze geven echt om hun klanten en leveren 100% kwaliteit! Dit bedrijf doet echt aan over-deliveren. Een lage prijs voor prachtige websites.

Rowena Rousseau

Ontvang 20% korting!

Jouw website kan al binnen 7 dagen live staan voor slechts € 14,95 euro per maand. Wij verzorgen jouw domeinregistratie (of verhuizing), hosting, design en onderhoud. 

Wil jij hier gebruik van maken? Laat dan jouw e-mail adres achter en dan sturen wij jou een kortingscode van maar liefst 20% toe die jij kunt gebruiken voor jouw eerste maand!

Call Now Button