gratis website maken met eigen domeinnaam

Wil je een gratis website met eigen domeinnaam laten maken? Dat kan bij Friebie! Wij bouwen jouw website helemaal gratis, je betaalt dus geen hoge opstart-, design- of andere opstartkosten. Maar slechts een bijdrage van € 15,- per maand voor de hosting en het onderhoud van de website. Kosten die je altijd moet betalen als je een website online wilt houden. Het eerste jaar is de domeinregistratie van een .nl domeinnaam gratis!

GRATIS WEBSITE

Wat krijg je met een gratis website?

Een gratis website betekent niet dat de kwaliteit minder is. In tegendeel. De gratis website voldoet aan alle eisen die je van een professionele, moderne website mag verwachten. Om je een indruk te geven van wat je krijgt, vind je hieronder een kleine opsomming van de functionaliteit:

  • Een voor Google geoptimaliseerde website zodat je hoger in Google kunt komen.
  • Een responsive website zodat jouw website er op elk scherm goed uit ziet.
  • De website wordt gebouwd in het populairste Content Management Systeem dat er op dit moment is: WordPress.
  • Met WordPress kun je zelf een onbeperkt aantal pagina’s aanmaken en zelf teksten en afbeeldingen beheren.
  • Een veilige website; de website is extra veilig en mocht er toch een keer iets gebeuren dan is het een geruststellende gedachte dat er elke dag een backup gemaakt wordt.

Website voorbeelden zien?

Wij kunnen de website gratis aanbieden omdat we gebruik maken van van te voren uitgekozen templates. Zie daarvoor de 2 voorbeelden hieronder. Regelmatig komen er nieuwe templates bij zodat jij als klant nog meer keuze hebt. Mocht jouw template er niet bij staan, laat het ons dan weten. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

professionele website laten maken
professionele website laten maken

Waarom een website laten makend door Friebie?

Een gratis website, dat kan toch nooit veel zijn? Laat je verbazen door onze websites. Wij kunnen de concurrentie aan met websites die vele honderden of zelfs duizenden Euro’s kosten. Onze websites zijn gemaakt voor bezoekers en voor de zoekmachines. 5 goede redenen om een gratis website van Friebie te nemen:

  1. Onze developers hebben samen meer dan 20 jaar ervaring.
  2. Je kunt bij ons altijd terecht voor vragen mocht je ergens niet uitkomen.
  3. Maak gratis gebruik van onze online kennisbank met meer dan 70 video’s.
  4. Wij kunnen je ook helpen met je Online Marketing voor de website.
  5. Friebie is constant op zoek naar verbeter mogelijkheden, wij streven naar een TOP product!

Ook een gratis website met eigen domeinnaam?

Dat kan. Neem contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan en wij sturen je alle gegevens op. Vraag nu jouw gratis website aan en binnen 3 werkdagen staat jouw website online!

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Call Now Button