Mobiele website laten maken

Een mobiele website laten maken duur? Nee hoor, wij maken websites die geschikt zijn voor mobiel zonder hoge opstartkosten. Wij bouwen jouw mobiele website voor een zeer aantrekkelijk tarief. Je betaalt slecht € 14,95,- per maand voor je mobiele website.

Waarom een mobiele website laten maken?

Kijk eens om je heen op straat. En wat valt je op? Waarschijnlijk zie je een heleboel mensen met hun mobiel rondlopen en naar hun scherm kijken. De trend is dat steeds meer mensen gebruik maken van een smartphone en tablet in plaats van een ouderwetse desktop of laptop. Het mobiele verkeer is inmiddels al groter dan het traditionele verkeer. Alle reden dus om een mobiele website te hebben.

Wat zijn de mogelijkheden voor een mobiele website?

Grofweg zijn er 2 opties:

  • een aparte mobiele website
  • een website die op elke scherm goed getoond wordt (zogenaamd responsive webdesign)

Een aparte mobiele website heeft een paar nadelen. Je zult wijzigingen 2 keer door moeten voeren (voor de mobiele website en voor de gewone website). Je zult 2 website moeten bouwen en onderhouden. Een aparte mobiele website is dus een stuk duurder.

Daarom is voor veel website eigenaren een responsive website te ideale oplossing. Bovengenoemde nadelen van een mobiele website heeft een responsive website niet. Ook wij bouwen onze mobiele websites door middel van responsive webdesign.

Voorbeelden van responsive websites

Hieronder zie je 2 voorbeelden van responsive websites. Klik op één van de afbeeldingen om naar de voorbeeld website te gaan. Bekijk de website ook eens op je mobiel of tablet. Zo zie je meteen hoe de website daarop getoond wordt.

Ook een mobiele website laten maken?

Onze websites zijn gebouwd met het populaire beheer systeem WordPress. Hiermee is het voor iedereen zeer eenvoudig om zijn of haar website te onderhouden. Zelf teksten, afbeeldingen, documenten en/of video’s toevoegen is zo gebeurd. En het ideale is dat je er geen dure webbouwer voor nodig hebt maar alles lekker zelf kunt doen.

Meer informatie?

Wil je meer weten over onze premium websites? Neem dan contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte

Call Now Button