Wat krijg je?

Een premium website van Friebie voldoet aan alle eisen die je van een moderne, professionele website mag verwachten. Voor een bedrag € 14,95 all-in per maand ben je volledig ontzorgd, wij zorgen er voor dat je website veilig en up-to-date is. Je kunt altijd terugvallen op onze ondersteuning.

Hieronder hebben wij de belangrijkste punten, die bij onze dienstverlening zitten, opgesomd:

Een responsive website

De website werkt niet alleen op desktop en laptop maar ook perfect op tablet en smartphone. Gebruikers zien altijd een perfecte website.

N

Geoptimaliseerd voor Google

Gebruik makend van de beste technieken zodat de website hoog in Google kan komen en je daarmee meer klanten met je website kan binnenhalen.

Beveiliging

Extra beveiligingsmaatregelen zorgen er voor dat de website veilig is en hackers buiten de deur blijven. Dagelijks wordt er een backup van je website gemaakt.

Gebouwd in WordPress

De website wordt gebouwd in het populairste website beheerssysteem: WordPress. Je kan eenvoudig zelf je content beheren.

Google Analytics integratie

Met Google Analytics beschik je over een website statistieken tool. Je krijgt inzicht in het aantal bezoekers en wat deze op je website doen. Wij zetten dit voor je op.

Tevredenheidsgarantie

14 dagen niet goed geld terug. Schaf risicoloos een website aan. Mocht je om wat voor reden dan ook niet tevreden zijn, dan kun je binnen 14 dagen je geld terug krijgen.

i

Onbeperkt aantal pagina's

Geen beperking voor wat het aantal pagina’s betreft. Maak zoveel pagina’s aan als je wil.

Eigen domeinnaam

Heb je al een eigen domeinnaam? Dan zorgen wij er voor dat de website via jouw domeinnaam beschikbaar is. Als je nog geen domeinnaam hebt, kun je deze via ons regelen. De domeinregistratie voor een .nl domein is het eerste jaar gratis.

Helpdesk

Voor al je vragen kun je bij onze deskundige helpdesk terecht. Dit kan per e-mail, telefoon, Skype of door een afspraak te maken en langs te komen op ons kantoor.

Eigen e-mailadressen

Bij het hostingpakket kun je maximaal 10 e-mailadressen aanmaken. Je kunt zelf kiezen welke.

Binnen 3 dagen online

Lever de content (teksten, afbeeldingen, pagina indeling, eventueel logo en huisstijl) aan en wij zetten de website binnen 3 werkdagen online.

Social media integratie

Heb je al een Facebook bedrijfspagina of maak je gebruik van andere Social Media kanalen? Wij zorgen er voor dat deze gekoppeld worden aan je website. Tevens kunnen bezoekers jouw website delen met de Social Media deelknoppen.

Hosting en onderhoud

Geen omkijken naar de techniek. Wij zorgen voor de hosting, de updates, de backups en het onderhoud van je website. Jij hoeft je alleen maar met de inhoud van je website bezig te houden.

Y

Uitbreidingen

Standaard is onze website al zeer compleet maar heb je toch behoefte aan meer functionaliteit dan kunnen wij dit verzorgen. Denk hierbij aan (SEO) teksten voor je website, fotografie, een webshop, het opzetten van je Social Media kanalen, het ontwerpen van een logo en huisstijl en SEO en online marketing pakketten.

Voor wie is de premium website geschikt?

De premium website van Friebie is zeer geschikt voor startende ondernemers en voor ondernemers die snel een website online willen hebben zonder grote investering om hun bedrijf op het internet te presenteren. Later kan de website uitgebreid worden met extra functionaliteit indien gewenst.

Ook een premium website?

Heb je nog vragen over de website? Kijk bij onze veelgestelde vragen of neem vrijblijvend contact met ons op.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op

12 + 3 =

Call Now Button