Veelgestelde vragen

Hieronder zie je veelgestelde vragen over de premium website van Friebie. Staat jouw vraag er niet bij? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over onze premium website.

Is het maandbedrag inclusief hosting?

Ja, je betaalt maandelijks € 14,95. Dit bedrag is inclusief hosting en onderhoud van de website. Je hebt hier geen omkijken naar. Wij zorgen dat je website up to date is, dat er een backup gemaakt wordt en dat de website altijd veilig is.

Maken jullie ook webshops?

Ja, we kunnen de premium website uitbreiden met een webshop. Dit doen we met WooCommerce waarmee je een volwaardige webshop hebt. Het is mogelijk om betalingen via iDEAL te laten verlopen. Voor een webshop rekenen we eenmalige opzetkosten van € 99,-

Hoe lang duurt het voordat een website af is?

Na het invullen van de aanvraag, sturen wij jou een invuldocument waar alle projectgegevens ingevuld moeten worden. Na ontvangst van de gegevens en het voldoen van de aanbetaling leveren wij de website binnen 3 werkdagen op.

Wij maken de pagina’s aan en vullen deze met de teksten en afbeeldingen (deze moet je zelf aanleveren). Ook maken wij de emailadressen aan.

Wat kunnen jullie nog meer doen?

Naast het bouwen van een premium website kun je bij ons ook terecht voor:

  • (SEO) teksten laten schrijven
  • Ontwerpen van een logo en huisstijl
  • SSL certificaat voor je website installeren
  • Opzetten van Social Media accounts
  • Autoresponder (MailChimp en Aweber) integreren
  • Ebook cover maken
  • SEO voor je website
  • Google AdWords
  • Facebook adverteren

Heb je interesse in bovenstaande diensten? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Regelen jullie ook de domeinnaam?

Ja zeker, wij regelen de domein registratie voor je. De registratie van een .nl domein is het eerste jaar zelfs helemaal gratis! Voor de overige domeinen en voor een .nl domein na het eerste jaar rekenen wij € 15,- per jaar voor de domeinregistratie.

Kan ik zelf teksten aanpassen?

Ja, al onze websites bouwen wij met een website beheersysteem. We gebruiken hier het meest populaire systeem dat er op dit moment op de markt is: WordPress.

Met WordPress kun jij als website eigenaar eenvoudig pagina’s, documenten en afbeeldingen aanpassen en toevoegen. Dit kun je overal doen waar je de beschikking over een computer met internet aansluiting hebt. Je kunt dus altijd en overal aan je website werken.

Mocht je hulp nodig hebben, dan kun je altijd terecht in onze online kennisbank of je kunt contact met ons opnemen. Wij helpen je graag verder!

Hoeveel pagina's kan ik aanmaken?

Onbeperkt! Er zijn geen beperkingen wat het aantal pagina’s betreft. Je kunt er dus zoveel aanmaken als je wilt.

Staat jouw vraag er niet bij? Neem contact met ons op

12 + 1 =

Call Now Button