Website laten bouwen

Website laten bouwen

Wil je een website laten bouwen voor je bedrijf? Dan zit je goed bij Friebie! Wij bouwen premium websites voor een vast maandbedrag van €14,95, je bent dus helemaal niks kwijt aan bouw-, ontwikkel- of andere opstartkosten. Slechts een vast bedrag van € 14,95 per maand voor onderhoud en hosting van de website. Kosten die je elders ook moet maken om een website online te houden.

Meer informatie

Website maken of een website laten bouwen?

Er zijn diverse aanbieders waar je zelf een website kun maken. Maar is dit de beste oplossing? Natuurlijk kun je ook zelf je huis verbouwen maar een professional zal dit toch een stuk beter doen en weet waar hij op moet letten. Hetzelfde geldt voor websites. Natuurlijk kun je zelf gaan prutsen en weken later een website online hebben staan maar wat voor website heb je dan? Kies daarom voor een professional om een goede website te maken. En voor de kosten hoef je het bij ons niet te laten, wij bouwen jouw website helemaal gratis!

Wat voor functionaliteit heeft de website?

Als je bij ons een website laat bouwen, ben je er verzekerd van dat je een perfecte website hebt. Onze websites voldoen aan alle eisen die je van een moderne website mag verwachten. Een opsomming van de functionaliteit:

  • De website is responsive; wat betekent dat waar je je website bekijkt, deze goed getoond wordt op het apparaat waar het op bekeken wordt. Bijvoorbeeld op een smartphone of tablet.
  • De website is geoptimaliseerd voor Google. Niets staat je in de weg om hoog in Google te komen met je website. De techniek is namelijk helemaal volgens de standaarden van Google gebouwd.
  • Makkelijk zelf te beheren. Als je verstand hebt van Word, dan kun je ook met het beheersysteem van de website werken. Websites worden gebouwd met het meest populaire website systeem WordPress. Hiermee kun je overal waar je de beschikking over internet hebt aan je website werken.
  • Onbeperkt pagina’s aanmaken. Bij ons geen beperkingen, je kunt net zoveel pagina’s aanmaken als je wilt.

Dit is een kleine greep uit de functionaliteit van de website. Wil je meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Perfecte ondersteuning

Natuurlijk kan je een keer ergens niet uitkomen, dan is het een geruststellende gedachte dat je bij ons altijd terecht kunt voor vragen. Al onze klanten hebben toegang tot een online kennisbank waarin meer dan 70 instructie video’s staan over hoe je met je website moet werken. Mocht je liever met iemand sparren, dan kan dat natuurlijk ook. Dit kan per telefoon, Skype, email of door gewoon bij ons langs te komen op kantoor.

Website voorbeelden

Ben je benieuwd hoe onze websites er uit zien? Bekijk dan onze website voorbeelden. Hieronder zie je 2 websites die wij voor onze klanten gemaakt hebben.

Website voorbeeld E-tech
Website voorbeeld Trapped In A Dream Book

Meer weten?

Vraag een vrijblijvende offerte aan. Zo heb je alles duidelijk op papier staan.

Vrijblijvende offerte

Call Now Button