Een website laten maken door studenten lijkt een slim idee. Immers een student die een opleiding in een webdevelopment richting volgt, is prima in staat om een goede website te bouwen. Toch zitten er wel een paar haken en ogen aan een website laten maken door studenten. Welke? Dat lees je in dit artikel.

Waarom een website laten maken door studenten?

Eén van de belangrijkste argumenten voor het laten maken van een website door studenten is de prijs. Studenten hebben geen overheads kosten zoals een gebouw, personeel, software licenties of andere kosten. Zij nemen vaak genoegen met een veel lager uurtarief en kunnen vanuit huis of een internet café werken. De prijzen van studenten zijn daardoor doorgaans veel lager. Het is voor een professioneel bedrijf onmogelijk om hier tegen te concurreren.

Maar er zitten ook een paar flinke nadelen aan het laten bouwen van een website door studenten.

De nadelen

Vaak zijn er problemen met de oplevering van een website. Een student neemt het niet zo nauw met de oplevertijden. En je zult ook maar af moeten wachten of je krijgt wat je gevraagd hebt.

Als de oplevering al goed gaat, dan zijn er vaak ook nog problemen met aanpassingen die later gedaan moeten worden aan de website. Studenten verliezen na verloop van tijd hun interesse in het werk en zijn misschien gestopt met hun studie en zijn tegen die tijd dat er aanpassingen gedaan moeten worden al bij een baas aan het werk. Een website laten maken is één maar onderhoud is iets wat niet onderschat mag worden en daar gaat het vaak fout bij studenten.

Een serieus probleem voor de continuïteit kan er dan voor de website eigenaar ontstaan.

Kan het ook anders?

Ja zeker! Als je op zoek bent naar een goede webbouwer om een betaalbare, professionele website te laten maken, dan bij je bij Friebie aan het juiste adres! Wij bouwen jouw website voor een vast bedrag van € 14,95 per maand en zorgen er voor dat jouw website altijd up to date is. Zo ben je verzekerd van een website die aan alle eisen voldoet die je van een moderne website mag verwachten. Een website waar Google en jouw bezoekers gek op zijn.

En je hebt altijd de zekerheid van ondersteuning van een professioneel bedrijf. Zo hoef je niet meer te twijfelen of je jouw website door studenten laat maken. Want wij maken het nóg betaalbaarder dan studenten. Alleen ben je bij ons wel verzekerd van professionele ondersteuning.

Wil je ook zo’n professionele website? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Call Now Button