Website laten maken Hoofddorp

Een professionele website laten maken voor slechts € 14,95 per maand zonder bijkomende opstart- of andere eenmalige kosten!

Wil je een website laten maken in Hoofdorp of in een plaats in de omgeving van Hoofddorp? Zoek niet verder want Friebie kan ook jouw website bouwen. Wij bouwen professionele websites die geoptimaliseerd zijn voor de zoekmachines zoals Google en perfect werken op elke scherm waar de website op bekeken wordt. Dit noemt men een responsive website.

Wij ontzorgen onze klanten door het technische beheer op ons te nemen. Klanten kunnen zelf eenvoudig de teksten en afbeeldingen op de website aanpassen. Dit kan via een webbrowser dus overal waar de beschikking over internet is, kun je aan de website werken. Het systeem dat daarvoor gebruikt wordt is WordPress, het meestgebruikte systeem om websites mee te bouwen.

Daarom Friebie:

 • Een all-in prijs van € 14,95 per maand
 • Werkt perfect op alle schermen waar de website op getoond wordt
 • Geen zorgen maken over de techniek, dit nemen wij voor onze rekening
 • De website kan al binnen één week online staan

WordPress website laten maken Hoofddorp

Als je bij ons een website laat maken, doen wij dit met WordPress. WordPress is een systeem waarmee je als website eigenaar de beschikking hebt over een Content Management Systeem waarmee je zelf eenvoudig de teksten en afbeeldingen op je website kunt plaatsen en aanpassen. Door de flexibele structuur van WordPress kun je bijna elk soort website laten maken. Grote en kleine bedrijven gebruiken WordPress voor hun website. Jij kunt overal en altijd waar een internet verbinding is, aan je website werken.

Website voorbeelden

Benieuwd naar ons werken? Bekijk meer voorbeelden van websites die door ons gebouwd zijn in ons portfolio. In ons portfolio vind je verschillende soorten websites die wij voor onze klanten bouwden. Dit gaat van een website voor een autobedrijf tot een website voor een schilder tot aan en webshop. Heb je een vraag over een website laten maken? Neem dan contact met ons op. Wij staan je graag te woord voor een vrijblijvend advies.

WordPress website Remco Personal Training
WordPress website Schiewijk

Waarom een website laten maken door Friebie?

 • Geen hoge investering nodig maar een vast maandbedrag van € 14,95
 • Een responsive website die werkt op dekstop, laptop, tablet en smartphone
 • Door de goede structuur is Google gek op een WordPress website
 • Eenvoudig zelf teksten en afbeeldingen toevoegen en aanpassen
 • Geen gedoe met onderhoud, dit regelen wij voor je
 • Deskundige ondersteuning, mocht je ergens niet uitkomen
 • Meer dan 8 jaar ervaring met het bouwen van websites

Meer informatie?

Wil je graag met een website specialist spreken om de mogelijkheden voor jouw project te bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt mailen, bellen of op afspraak bij ons op kantoor langskomen. Wij helpen je graag verder!

Ben je er al uit en wil je een premium website voor € 14,95 per maand? Bestel deze dan direct via onderstaande knop.

Call Now Button