Website laten maken Leiden

Een premium voor € 14,95 per maand zonder bijkomende opstart- of andere eenmalige kosten!

Wil je een website laten maken in Leiden of in de omgeving van Leiden? Wij bouwen premium websites voor een vast maandbedrag van € 14,95 zonder bijkomende opstartkosten. Onze websites voldoen aan alle eisen die je van een moderne website mag verwachten. Zo is de website geoptimaliseerd voor Google en werkt de website op alle toestellen zoals tablet en mobiel. De websites zijn geschikt voor ondernemers, stichtingen, verenigingen maar ook particulieren kunnen bij ons terecht. Met het gebruikersvriendelijke website beheersysteem kun je eenvoudig teksten en afbeeldingen toevoegen een aanpassen.

Daarom Friebie:

 • Totale investering van € 14,95 per maand
 • Ook op mobiel een perfecte website
 • Geen omkijken naar het onderhoud, dit regelen wij voor je
 • Binnen 3 werkdagen online

WordPress website laten maken Leiden

Met het website beheersysteem WordPress kun je op een makkelijke manier zelf aanpassingen aan je website doen. Het systeem werkt via de webbrowser zodat je altijd en overal waar internet is aan je website kunt werken. WordPress is vergeleken met andere systemen zéér makkelijk om te gebruiken en er zijn veel opties zodat er voor iedereen een perfecte website te maken is. Wil je ook een nieuwe website? Laat dan een WordPress website maken. Een WordPress website laten maken door een echte WordPress specialist zorgt er voor dat je website krijgt die helemaal bij jou past!

Website voorbeelden

wil je weten hoe jouw website er uit kan komen te zien? Zie hieronder 2 voorbeeld van klanten die door ons een website hebben laten maken. Voor meer voorbeelden ga je naar ons portfolio. Heb je een vraag over een website laten maken? Neem dan contact met ons op. We staan je graag te woord.

WordPress website Schiewijk
WordPress website Remco Personal Training

Waarom een website laten maken door Friebie?

 • Wij werken niet met hoge opstart kosten maar met een vast maandbedrag van €14,95 voor een website
 • De website werkt op desktop, laptop, tablet en mobiel
 • Technisch helemaal geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google
 • Pas zelf teksten en afbeeldingen aan
 • Geen omkijken naar het onderhoud van je website
 • Bel, mail of kom bij ons langs als je meer wil weten
 • Meer dan 8 jaar ervaring met het bouwen van websites

Meer informatie?

Wil je graag met een website specialist spreken om de mogelijkheden voor jouw project te bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt mailen, bellen of op afspraak bij ons op kantoor langskomen. Wij staan je graag te woord!

Ben je er al uit en wil je een premium website voor € 14,95 per maand? Bestel deze dan direct via onderstaande knop.

Call Now Button