Website laten maken Meppel

Een professionele website voor € 14,95 per maand zonder bijkomende opstart- of andere eenmalige kosten!

Wil je een website laten maken en woon je in Meppel of omgeving? Speciaal voor ondernemers en bedrijven bouwen wij premium WordPress websites voor een vast maandbedrag van € 14,95. Voor dit bedrag bouwen, hosten en onderhouden wij de website. Dus geen hoge opstartkosten nodig zoals bij de meeste webbouwers! Een website laten maken door Friebie betekent dat je een moderne website krijgt die geoptimaliseerd is voor de zoekmachines en het perfect doet op elk apparaat waar het op bekeken wordt. Je hebt geen webbouwer meer nodig voor een aanpassing aan de website. Met het meest gebruikte website beheersysteem WordPress kun je eenvoudig zelf teksten en afbeeldingen aanpassen en toevoegen!

Daarom Friebie:

 • Een vast bedrag van € 14,95 per maand voor een website
 • Website werkt ook perfect op mobiel
 • Geen gedoe, wij regelen de techniek voor je
 • Binnen 3 werkdagen online

WordPress website laten maken Meppel

Wil je een WordPress website laten maken? Een goede keuze! WordPress is een systeem waarmee je zonder technische kennis de content op je website kunt beheren. Het is kinderlijk eenvoudig om teksten en afbeeldingen aan te passen of om deze toe te voegen. En omdat WordPress via de webbrowser werkt, kun je dit overal en altijd doen waar je de beschikking over een internet verbinding hebt. NIet voor niks is WordPress op dit moment het meest gebruikte systeem om websites mee te maken ter wereld. Grote en kleine bedrijven werken met WordPress. Ben jij de volgende?

Website voorbeelden

Wil je weten hoe een WordPress website er uit kan komen te zien? Bekijk daarvoor ons portfolio. In ons portfolio vind je diverse voorbeelden van websites die wij voor onze klanten hebben gemaakt. Heb je een vraag over een website laten maken? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn.

WordPress website Schiewijk
WordPress website Remco Personal Training

Waarom een website laten maken door Friebie?

 • Wij werken niet met hoge opstart kosten maar met een vast maandbedrag van €14,95 voor een website
 • De website werkt op desktop, laptop, tablet en mobiel
 • Technisch helemaal geoptimaliseerd voor zoekmachines zoals Google
 • Pas zelf teksten en afbeeldingen aan
 • Geen omkijken naar het onderhoud van je website
 • Bel, mail of kom bij ons langs als je meer wil weten
 • Meer dan 8 jaar ervaring met het bouwen van websites

Meer informatie?

Wil je graag met een website specialist spreken om de mogelijkheden voor jouw project te bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt mailen, bellen of op afspraak bij ons op kantoor langskomen. Wij helpen je graag verder!

Ben je er al uit en wil je een premium website voor € 14,95 per maand? Bestel deze dan direct via onderstaande knop.

Call Now Button