Website laten maken in Tilburg?

Kies voor een website van Friebie! Wij bouwen professionele, responsive websites welke je eenvoudig zelf kunt beheren. Eenvoudig een onbeperkt aantal pagina’s aanmaken overal waar je de beschikking over een internet verbinding hebt. Bij ons kun je een website laten maken voor een vast bedrag van € 14,95 per maand all-in. Dit betekent dat je geen kosten kwijt bent om de website te laten bouwen of te ontwerpen. Voor een vast laag maandbedrag een professionele website!

WEBSITE LATEN MAKEN

Beheer zelf je website

Jouw website bouwen wij met WordPress, het meest populaire beheer systeem dat er op de markt verkrijgbaar is. Met WordPress kun jij als website eigenaar eenvoudig teksten plaatse en bewerken en afbeeldingen en andere bestanden toevoegen. Je kan je website altijd en overal waar een internet verbinding is aanpassen. Daarnaast kun je altijd terugvallen op onze deskundige helpdesk en online kennisbank mocht je ergens niet uitkomen. Zo heb je de zekerheid dat je nooit vast komt te zitten!

Voorbeelden van websites

Ben je benieuwd hoe een website er uit kan komen te zien? Om hier een indruk van te krijgen, zie je hieronder 2 voorbeelden van onze templates waar je uit kunt kiezen voor je website. Wil je liever een andere vormgeving? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

professionele website laten maken
professionele website laten maken

Goedkope website laten maken Tilburg

Met een website van Friebie heb je de voordelen van een vaste lage prijs voor je website. Wij durven zelfs te zeggen dat we de goedkoopste van Nederland zijn. Maar ondanks de lage prijs is de kwaliteit van de website wel zeer hoog! De website voldoet aan alle eisen die je van een moderne, professionele website mag verwachten.

Dit zit er allemaal bij onze websites inbegrepen:

  • Geen opstartkosten maar een vast maandbedrag van € 14,95 per maand voor onderhoud en hosting van de website.
  • Website is responsive zodat deze op elk apparaat waar het op bekeken wordt, perfect getoond wordt.
  • Eenvoudig zelf je website aanpassen waar en wanneer je wil.
  • Je hoeft niet aan te modderen, wij zetten de website voor je online.
  • Uitstekende ondersteuning door een online kennisbank, per mail, per telefoon of gewoon bij ons op kantoor.
  • De website is uitbreidbaar met extra functionaliteit (tegen meerprijs).

Waarom bij Friebie een website laten maken?

Wij bouwen al vele jaren websites en met Friebie zijn we een nieuw concept gestart. Friebie maakt het mogelijk voor elke ondernemer en voor elk bedrijf om zonder hoge investering een moderne, professionele website te bezitten. Door onze ervaring hebben wij de perfect goedkope website ontwikkeld. Je kunt de website helemaal zelf beheren maar mocht je ondersteuning nodig hebben, dan zijn wij er voor je!

Neem contact met ons op voor meer informatie. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Call Now Button