Een premium website voor een vast € 14,95 per maand all-in!

Website laten maken Zwolle?

Wil je een website laten maken in Zwolle? Wij bouwen professionele websites voor bedrijven, ondernemers en ZZP-ers in Zwolle en omgeving. Websites die aan alle eisen voldoen die je van een moderne website mag verwachten. In plaats van hoge opstart kosten betaal je deze bij ons niet maar kiezen wij voor een model waarbij je een vast bedrag per maand betaalt voor alle werkzaamheden. Dit maakt onze websites de ideale website voor starters en voor bedrijven met een klein budget. Voor € 14,95 heb je een complete website inclusief onderhoud en hosting van de website. En je kunt altijd terugvallen op ons deskundige team.

 • Premium website voor € 14,95 per maand
 • Professionele website, werkt op alle toestellen
 • Wij zorgen voor het onderhoud van de website
 • Zelf eenvoudig teksten toevoegen en veranderen

MEER INFORMATIE

Goedkope website laten maken Zwolle

Een website bouwen is heden ten dage niet een must voor elke ondernemer. Potentiële klanten beginnen hun zoektocht naar een product of dienst vaak met een zoekopdracht op het internet. Als ondernemer is het zaak om een website te hebben zodat potentiële klanten jouw bedrijf kunnen vinden. Wij bouwen onze websites volgens een uitgekiende methode zodat we snel en efficient kunnen bouwen. Door deze methode kunnen wij onze websites voor de laagste prijs van Nederland aanbieden. Het voordeel geven wij aan onze klanten in de vorm van een laag maandbedrag van € 14,95 per maand.

Makkelijk zelf je website beheren

Al onze websites bouwen wij met behulp van het populairste beheer systeem WordPress. WordPress is het meest gebruikte beheer systeem dat er op dit moment op de markt is. Als website eigenaar kun je zelf je website waar en wanneer je wil beheren. Content zoals tekst, afbeeldingen maar ook video en documenten plaats je eenvoudig op de website. Omdat je inlogt via het internet kun je je website overal en altijd waar een internet verbinding is beheren. Dus ook op je favoriete vakantiebestemming!

Website voorbeelden

Om een indruk te krijgen van hoe de website er uit kan komen te zien, zie je hieronder 2 voorbeelden van onze templates waar je uit kunt kiezen. Liever een ander template? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

responsive wordpress website laundry land
responsive wordpress website anijss

Waarom een website van Friebie?

 • Geen hoge investering maar een vast bedrag van € 14,95,- per maand
 • Overal een perfecte website of het nu op een tablet of een smartphone bekeken wordt
 • De website is goed vindbaar in de zoekmachines zoals Google
 • Beheer je eigen website
 • Geen gedoe, bij ons ben je volledig ontzorgd
 • Deskundige helpdesk
 • Diverse uitbreidingsmogelijkheden

Meer informatie?

Wil je graag met een website specialist spreken om de mogelijkheden te bespreken? Neem vrijblijvend contact met ons op. Je kunt mailen, bellen of op afspraak bij ons op kantoor langskomen. Wij staan je graag te woord!

Ben je er al uit en wil je een premium website voor € 14,95 per maand? Bestel deze dan direct via onderstaande knop.

DIRECT BESTELLEN

Call Now Button