website laten maken keuze

Waar het een paar jaar geleden nog vrij complex was om een goede website te bouwen, is dit tegenwoordig een stuk eenvoudiger geworden. Als je je flink in de materie verdiept, is het mogelijk om een website te bouwen. Maar is het de moeite waard of kun je beter een website laten maken?

Zelf een website maken

Zelf een website bouwen heeft natuurlijk een voordeel in de kosten. Je hoeft immers geen kosten aan een webbouwer te betalen. Deze kosten kun je mooi in je zak steken! Verder heb je zelf de controle en kun je, mits je de technische kennis hebt, de website zo maken als je zelf wilt.

Nadelen van zelf een website maken zijn er ook. Je zult toch redelijk wat kennis moeten vergaren om een website in elkaar te zetten. Je zal leergeld betalen in de vorm van fouten die je maakt.

Zelf maken is dus een optie als je niet veel budget hebt en veel tijd om te leren hoe je een website maakt en je het niet erg vindt om tijdens het bouwen veranderingen aan te brengen.

Een website laten maken

website bouwer

Als je een goede webbouwer hebt, heeft een website laten maken als voordeel dat een specialist veel sneller werkt, de valkuilen en best practices kent en jou een goed advies kan geven welke oplossing het meest geschikt voor jouw bedrijf is.

Het heeft als nadeel dat het uitbesteden geld kost. Je zult dus wel een budget moeten reserveren om een website te laten maken.

Goedkoop een website laten maken

Speciaal voor ondernemers (en niet ondernemers) hebben wij daarom friebie.nl opgericht. Wij bouwen goedkope websites die aan alle eisen voldoen die je van een moderne website mag verwachten. Je betaalt bij ons geen opstartkosten zoals design- en ontwikkelkosten en er zijn geen verborgen kosten. Je betaalt slechts € 15,- per maand voor onderhoud en hosting van de website.

Zo wordt de keuze om een website te laten maken wel heel interessant!

Lijkt jou dit interessant? Bekijk dan eens de voorbeelden van onze websites zodat je een goed beeld krijgt van wat je kunt verwachten.

Heb je behoefte aan advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Call Now Button