GD Timmer en metselwerken

GD Timmer en metselwerken is een bouwbedrijf met verschillende expertises. Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij dit bouwbedrijf terecht voor verschillende verbouwingen zoals metselwerk, stukadoren, loodgieter werkzaamheden en elektra aanleggen.

Door alle werkzaamheden in huis te hebben kunnen zij snel schakelen en worden projecten op tijd uitgevoerd.

GD Timmer en metselwerken heeft bij Friebie een moderne website laten maken die op alle apparaten goed werkt. Bezoekers kunnen eenvoudig een offerte aanvragen. Tevens loopt er een SEO optimalisatie traject om de vindbaarheid van de website te verhogen.

Responsive website
Geoptimaliseerd voor Google

Offerte aanvraag systeem

Website laten maken voor timmerbedrijf?

Wil je een website laten maken voor je klusbedrijf of timmerbedrijf dan zit je bij Friebie goed! Wij bouwen professionele websites tegen een vast maandbedrag van € 14,95. Zo hoef je geen grote investering te doen en kun je dit geld voor andere investeringen in je bedrijf gebruiken.

Onze websites zijn responsive wat wil zeggen dat ze goed werken op dekstop, laptop, tablet en smartphone. Tevens zijn onze website voor Google geoptimaliseerd zodat je goed in Google gevonden wordt.

Wil je meer informatie over de mogelijkheden om een website te laten maken? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen

Call Now Button