Red Snake

Red Snake is marktleider en een van ’s werelds grootste leveranciers van infrarood verwarmingsfolies. Het bedrijf wil na goedkeuring van het product in 2021 groots uitpakken en heeft daarvoor een website nodig.

Wij bouwden een WordPress website voor Red Snake zodat zij hun bezoekers kunnen informeren over hun innovatieve product. Bezoekers kunnen via de website een offerte aanvragen.

Responsive website
Geoptimaliseerd voor Google
Offerte aanvraag

Een website laten bouwen voor een vast maandbedrag

Als zzp-er of als bedrijf heb je tegenwoordig een website nodig. Potentiële klanten beginnen hun zoektocht naar een product of dienst op het internet. Bij ons kun je een professionele website voor een vast maandbedrag laten bouwen. Je hebt geen omkijken naar het onderhoud want dit is net zoals de hosting inclusief.

Je kunt een oneindig aantal pagina’s aan de website toevoegen en teksten en afbeeldingen kun je eenvoudig aanpassen en/ of toevoegen. Wij bouwen onze websites met behulp van het meest gebruikte website systeem: WordPress. Hierdoor ben je verzekerd van een website die het ook goed in Google doet.

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen

Call Now Button