Responsive website voor café restaurant Kerkzicht

Voor café restaurant Kerkzicht in Amsterdam bouwden wij een nieuwe, responsive website waar de klant zelf eenvoudig de teksten en afbeeldingen kan aanpassen. Vanzelfsprekend werkt de website op alle schermen zoals tablet en smartphone zodat hun doelgroep de website altijd goed kan bekijken.

Café Kerkzicht kan op een eenvoudige manier hun menu op de website plaatsen en bezoekers kunnen online een tafel reserveren.

Responsive website

Geoptimaliseerd voor Google

Website beheer systeem

Ook een website laten maken voor een café of restaurant?

Geen hoge investering nodig om een nieuwe website te laten maken! Voor een maandbedrag van € 14,95 bouwen wij een professionele website voor jouw restaurant of café. Je kunt eenvoudig zelf teksten en afbeeldingen aanpassen, heel erg handig als je bijvoorbeeld een actie hebt. Ook is er speciaal voor restaurants en cafés een reserveringsmodule zodat jouw klanten een tafel kunnen reserveren.

Jij hoeft je alleen maar bezig te houden met jouw bedrijf. De techniek verzorgen wij. Het bouwen, hosten, onderhouden en het maken van backups is allemaal inclusief bij het maandbedrag van € 14,95.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op

12 + 6 =

Call Now Button