Project
Home »  » Scoot Amsterdam

Website scooter verhuur Amsterdam

Scoot Amsterdam is een jong bedrijf dat zich richt op toeristen en bewoners van Amsterdam West die een scooter willen huren. Het uniek aan dit bedrijf is dat de scooter bij je thuis of bij jouw hotel bezorgd wordt. En dit alles tegen aantrekkelijke tarieven!

De website is natuurlijk responsive zodat je ook op je mobiel een prachtige website hebt. Verder is de website tweetalig en is er een boekingssysteem op de website aangesloten. Klanten kunnen hiermee meteen online een scooter reserveren en afrekenen.

Responsive website

Website beheer systeem

Geoptimaliseerd voor Google

Meertalige website

Online boekingsysteem

One page design

Wil je ook een website laten maken?

Wij bouwen professionele, responsive websites voor een vast maandbedrag van € 14,95. Je hoeft dus geen opstart- ontwikkel- of andere eenmalige kosten te betalen maar alleen een maandbedrag van € 14,95 voor het bouwen, hosten en onderhouden van de website. Je hebt zelf geen omkijken naar technische zaken van een website, dit regelen wij allemaal voor je.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op

1 + 3 =

Waarom door friebie.nl een website laten maken?

Friebie is een onderdeel van Yadi Websolutions, een bedrijf dat al meer dan 10 jaar bestaat. In totaal hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in webdevelopment en online marketing. Friebie richt zich speciaal op starters en bedrijven en ondernemers die graag hun bedrijf online willen presenteren maar daar geen groot budget voor hebben.

Wij willen een professionele website voor elk bedrijf bereikbaar maken.

Voor een bedrijf is een website laten maken een must omdat bijna elke aankoop begint met een zoekopdracht in Google. Het is daarom belangrijk dat een bedrijf een website heeft zodat potentiële klanten jouw bedrijf kunnen vinden.

Ook al hanteren wij een lage prijs, kwalitatief kunnen onze website zich meten met websites van concurrenten die veel hogere bedragen voor een website vragen. Probeer ons daarom eens uit en verbaas jezelf over onze dienstverlening!

Call Now Button