Royal Home

Royal Home is uw betrouwbare partner voor het vinden van uw droomwoning in het buitenland. Royal Home is gespecialiseerd in het aankopen, verkopen, huren en verhuren van luxe vastgoed in Spanje.

Royal Home kwam bij ons met de vraag om een website te bouwen waar het bedrijf haar vastgoed om een mooie manier kan presenteren. Wij bouwden een responsive WordPress website met een woning module. Met de woning module kan Royal Home zelfstandig nieuw vastgoed aan de website toevoegen.

Bezoekers vinden alle informatie over de woning en kunnen het object online alvast bekijken. Daarna kunnen de bezoekers via de website een bezichtiging of meer informatie aanvragen.

Responsive website
Geoptimaliseerd voor Google

Onroerend goed aanbod

Ook een website laten maken?

Een website laten maken door Friebie betekent dat je een professionele website krijgt zonder dat je een grote investering moet doen. Wij rekenen geen eenmalige- of opstartkosten voor de website maar bij ons betaal je een vast maandbedrag van € 14,95 voor het bouwen, hosten en onderhouden van de website.

Wij richten ons voornamelijk op zzp-ers en het MKB. Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen en of wij voor jou een mooie, goedwerkende website kunnen maken? Neem dan contact met ons op of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

Positief: Kwaliteit, Professionaliteit, Responsiviteit, Waarde

Heel professioneel, komt afspraken na en gunt de klant(en) het beste.

Ik raad Friebie zeker aan!

Zeer tevreden over de communicatie, bereikbaarheid en het resultaat.

Royal Home

Offerte aanvragen

Call Now Button