Project
Home »  » Advocura

Website Advocura

Kantoorcombinatie Advocura gevestigd aan de Amsterdamse Zuidas wilde een website waarmee zij hun diensten en hun bedrijf kunnen presenteren op het internet. Om hiermee potentiële klanten te informeren. Wij bouwden een website waarmee zij zelf content kunnen plaatsen.

Responsive website

Geoptimaliseerd voor Google

Zelf content beheren

Wil je ook een website laten maken?

Een professionele website voor jouw bedrijf of vereniging hoeft niet de hoofdprijs te kosten. Sterker nog, bij Friebie uit Amsterdam kun je een website laten maken voor een vaste prijs van € 14,95 per maand. Dit is inclusief het bouwen, onderhouden en hosten van de website.

Heb je interesse in een nieuwe website? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op

15 + 11 =

Waarom door friebie.nl een website laten maken?

Friebie is een onderdeel van Yadi Websolutions, een bedrijf dat al meer dan 10 jaar bestaat. In totaal hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in webdevelopment en online marketing. Friebie richt zich speciaal op starters en bedrijven en ondernemers die graag hun bedrijf online willen presenteren maar daar geen groot budget voor hebben.

Wij willen een professionele website voor elk bedrijf bereikbaar maken.

Voor een bedrijf is een website laten maken een must omdat bijna elke aankoop begint met een zoekopdracht in Google. Het is daarom belangrijk dat een bedrijf een website heeft zodat potentiële klanten jouw bedrijf kunnen vinden.

Ook al hanteren wij een lage prijs, kwalitatief kunnen onze website zich meten met websites van concurrenten die veel hogere bedragen voor een website vragen. Probeer ons daarom eens uit en verbaas jezelf over onze dienstverlening!

Call Now Button