Project
Home »  » DD Keuring

Website DD Keuring

DDKeuring is een bouwkundig inspectiebureau uit Purmerend, gespecialiseerd in alle zaken op het gebied van bouwkundige keuringen. Heb je als particulier of als bedrijf een bouwkundig rapport nodig? Dan ben je bij DD Keuring aan het juiste adres!

Met ruime ervaring en vakbekwaamheid krijgt u altijd waar voor uw geld. Het bouwkundige rapport voldoet o.a. aan de eisen die gesteld zijn aan de Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Responsive website

Geoptimaliseerd voor Google

Offerte formulier

Wil je ook een website laten maken?

Wil je voor jouw bedrijf of vereniging een professionele website laten maken? Bij Friebie kun je een website laten maken voor een vast bedrag van € 14,95 per maand. Onze websites voldoen aan de eisen die je aan een moderne website stelt. Zo is de website reponsive (geschikt voor mobiel, tablet, laptop en dekstop) en technisch voor Google geoptimaliseerd.

Wil je meer weten over het laten maken van een nieuwe website? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op

15 + 10 =

Waarom door friebie.nl een website laten maken?

Friebie is een onderdeel van Yadi Websolutions, een bedrijf dat al meer dan 10 jaar bestaat. In totaal hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in webdevelopment en online marketing. Friebie richt zich speciaal op starters en bedrijven en ondernemers die graag hun bedrijf online willen presenteren maar daar geen groot budget voor hebben.

Wij willen een professionele website voor elk bedrijf bereikbaar maken.

Voor een bedrijf is een website laten maken een must omdat bijna elke aankoop begint met een zoekopdracht in Google. Het is daarom belangrijk dat een bedrijf een website heeft zodat potentiële klanten jouw bedrijf kunnen vinden.

Ook al hanteren wij een lage prijs, kwalitatief kunnen onze website zich meten met websites van concurrenten die veel hogere bedragen voor een website vragen. Probeer ons daarom eens uit en verbaas jezelf over onze dienstverlening!

Call Now Button