Optimum Performance

Optimum Performance is een internationale speler als het gaat om oplossingen voor het selecteren en beoordelen van nieuw en bestaand personeel. Via de website kunnen toekomstige klanten de diensten van Optimum Performance bekijken en bestellen.

Geregeld verschijnen er informatie blogs op de website op welke je je ook kunt abonneren.

Vanzelfsprekend kan Optimum Performance de content op de website zelf aanpassen met het gebruikersvriendelijke CMS WordPress.

Responsive website

Geoptimaliseerd voor Google

Content Management Systeem

Website laten maken?

Bij Friebie betaal je slechts € 14,95 per maand voor het bouwen, hosten en onderhouden van een professionele website.

Meer informatie over het laten maken van een nieuwe website? Neem contact met ons op.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op

7 + 9 =

Waarom door friebie.nl een website laten maken?

Friebie is een onderdeel van Yadi Websolutions, een bedrijf dat al meer dan 10 jaar bestaat. In totaal hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in webdevelopment en online marketing. Friebie richt zich speciaal op starters en bedrijven en ondernemers die graag hun bedrijf online willen presenteren maar daar geen groot budget voor hebben.

Wij willen een professionele website voor elk bedrijf bereikbaar maken.

Voor een bedrijf is een website laten maken een must omdat bijna elke aankoop begint met een zoekopdracht in Google. Het is daarom belangrijk dat een bedrijf een website heeft zodat potentiële klanten jouw bedrijf kunnen vinden.

Ook al hanteren wij een lage prijs, kwalitatief kunnen onze website zich meten met websites van concurrenten die veel hogere bedragen voor een website vragen. Probeer ons daarom eens uit en verbaas jezelf over onze dienstverlening!

Call Now Button