Website Tricja Styling

Een minimalistische website voor fashion designer Tricja. Op de website staat op elke pagina een slider met voorbeelden van haar werk.

Responsive website

Geoptimaliseerd voor Google

Content Management Systeem

Ook een website laten maken?

Een nieuwe website laten maken hoeft niet duur te zijn. Voor een vast bedrag van € 14,95 per maand heb je een mooie website inclusief hosting en onderhoud. Vanzelfsprekend werkt de website ook op mobiel en tablet.

Wil je informatie over het laten maken van een nieuwe website? Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op

8 + 9 =

Waarom door friebie.nl een website laten maken?

Friebie is een onderdeel van Yadi Websolutions, een bedrijf dat al meer dan 10 jaar bestaat. In totaal hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in webdevelopment en online marketing. Friebie richt zich speciaal op starters en bedrijven en ondernemers die graag hun bedrijf online willen presenteren maar daar geen groot budget voor hebben.

Wij willen een professionele website voor elk bedrijf bereikbaar maken.

Voor een bedrijf is een website laten maken een must omdat bijna elke aankoop begint met een zoekopdracht in Google. Het is daarom belangrijk dat een bedrijf een website heeft zodat potentiële klanten jouw bedrijf kunnen vinden.

Ook al hanteren wij een lage prijs, kwalitatief kunnen onze website zich meten met websites van concurrenten die veel hogere bedragen voor een website vragen. Probeer ons daarom eens uit en verbaas jezelf over onze dienstverlening!

Call Now Button