Project
Home »  » Vogels & De Waal

Website Vogels & De Waal

Vogels & De Waal is een jong bedrijf dat particulieren helpt om bezwaar te maken tegen verschillende door de overheid opgelegde boetes. Je kunt hierbij denken aan parkeerboetes, CJIB verkeersboetes, een bestuurlijke boete of een boete voor een weggesleept voertuig.

Het indienen van een aanvraag kan geheel digitaal. Via een speciaal ontwikkeld formulier (dit is meerwerk) kan de aanvrager online zijn handtekening plaatsen.

Responsive website

Geoptimaliseerd voor Google

Digitaal ondertekenen

Wil je ook een website laten maken?

Een professionele website hoeft niet duur te zijn, wij leveren een complete website een vast maandbedrag van € 14,95. Voor dit bedrag krijg je een moderne, responsive website welke aan de huidige eisen van Google en jouw doelgroep voldoet. De website werkt uitstekend op mobiel, tablet en laptop en desktop. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op

15 + 13 =

Waarom door friebie.nl een website laten maken?

Friebie is een onderdeel van Yadi Websolutions, een bedrijf dat al meer dan 10 jaar bestaat. In totaal hebben wij meer dan 25 jaar ervaring in webdevelopment en online marketing. Friebie richt zich speciaal op starters en bedrijven en ondernemers die graag hun bedrijf online willen presenteren maar daar geen groot budget voor hebben.

Wij willen een professionele website voor elk bedrijf bereikbaar maken.

Voor een bedrijf is een website laten maken een must omdat bijna elke aankoop begint met een zoekopdracht in Google. Het is daarom belangrijk dat een bedrijf een website heeft zodat potentiële klanten jouw bedrijf kunnen vinden.

Ook al hanteren wij een lage prijs, kwalitatief kunnen onze website zich meten met websites van concurrenten die veel hogere bedragen voor een website vragen. Probeer ons daarom eens uit en verbaas jezelf over onze dienstverlening!

Call Now Button