7 manieren om bezoekers op je WordPress website te krijgen

Een website maken is tegenwoordig niet heel erg complex meer. Zeker een basis WordPress website is snel te maken. Maar om een succesvolle website te maken met veel bezoekers waar uiteindelijk klanten uit komen, is een ander verhaal. Met de 7 tips in dit artikel kun je er voor zorgen dat er meer bezoekers op je WordPress website komen.

Lees verder…

Welk social media moet je gebruiken?

social media

social media

Social media is hot. Je leest vaak dat je als ondernemer social media nodig hebt om in contact te komen met jouw doelgroep. Maar welke social media kun je nu het beste gebruiken als ondernemer om in contact te komen met jouw doelgroep?

Lees verder…

Bezoekers laten terugkeren op je website

Als je Google Analytics gebruikt en je kijkt naar het aantal bezoekers dat voor het eerst op je website komt, kun je best wel eens schrikken. Het is niet raar dat zo’n 70-90% van de bezoekers eenmalig op je website komt en niet meer terugkeert. En een bezoeker die niet meer terugkeert op je website zal nooit klant bij je worden. In dit artikel dé tip om contact te houden met je bezoekers en ze op je website terug te laten keren.

Lees verder…