Goedkope website bouwer

Op zoek naar een goedkope website bouwer voor een betaalbare website? Dan zit je bij Friebie goed! Wij bouwen professionele website speciaal voor ondernemers die geen groot budget hebben maar wel een een website willen om klanten aan te trekken.

Een professionele website kost bij ons slechts € 14,95 per maand. Daarvoor bouwen, onderhouden en hosten wij de website. Een domeinnaam kost € 15,- per jaar. Dit zijn alle kosten die je voor een website kwijt bent.

Website laten maken

WordPress websites

Wij bouwen onze websites met WordPress. WordPress is het populairste website systeem om een website in te bouwen. Wereldwijd is ongeveer 30% van alle websites op het internet gebouwd met WordPress.

Met WordPress kun je als website eigenaar eenvoudig zelf content op je website aanpassen. Een nieuwe tekst of afbeelding plaats je eenvoudig met het gebruikersvriendelijke beheer systeem. Mocht je ergens niet uitkomen dan kun je altijd met onze support afdeling contact opnemen. We helpen je graag verder op weg.

Waarom door Friebie een website laten maken?

Als ondernemer is het belangrijk om een website te hebben. 80% van alle aankopen beginnen met een zoekopdracht op het internet. Denk zelf maar eens na. Wat als je een loodgieter nodig hebt of een boekhouder nodig hebt? Of je kent toevallig iemand of je begint met zoeken op het internet.

Het is zonde als jouw concurrent wel gevonden wordt en jij geen website hebt waardoor je veel potentiële klanten misloopt. Een website is daarom voor elke ondernemer noodzakelijk om een succesvol bedrijf te hebben.

Wij zien dit al jaren en zijn daarom Friebie gestart. Waar concurrenten vele honderden of zelf duizenden Euro’s voor een website vragen, hebben wij voor een laagdrempelig bedrag gekozen en is het mogelijk om per maand te betalen. Met deze constructie is het voor iedereen mogelijk om een professionele website te laten maken.

Voorbeelden door ons gebouwde websites

Vele klanten gingen jou al voor en lieten voor € 14,95 een website maken. Hieronder zie je 2 voorbeelden van door ons gemaakte website. Wil je meer website voorbeelden zien? Bekijk dan ons portfolio.

Waarom door Friebie een website laten maken?

  • Website voor € 14,95 per maand
  • Website werkt op desktop, laptop, tablet en smartphone
  • Website is geoptimaliseerd voor Google zodat deze makkelijk hoog in de zoekresultaten terugkomt
  • Heerlijk ontzorgd, wij doen al het werk voor je. Jij hoeft alleen maar voor de content te zorgen
  • Een complete website, alle belangrijke en noodzakelijke functionaliteit zit in de website
  • Uitbreidingen zijn mogelijk

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op om meer informatie te ontvangen.

Alles op een rijtje?

Wil je graag alles overzichtelijk in één document? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte

Call Now Button