Website laten maken Rotterdam?

Friebie bouwt onder andere voor ondernemers en bedrijven in Rotterdam en omgeving professionele, responsive websites. Door onze unieke aanpak rekenen wij geen opstart-, design- of ontwikkelingskosten maar betaal je slechts € 14,95 per maand voor een premium website. Een website die voldoet aan alle eisen die je aan een moderne website mag stellen.

WEBSITE LATEN MAKEN

Makkelijk zelf je website onderhouden

Al onze websites bouwen wij met behulp van het beheer systeem WordPress. WordPress is het meest gebruikte beheer systeem dat er op dit moment op de markt is. Als website eigenaar heb je geen webbouwer meer nodig want je kunt zelf je website beheren. Content zoals tekst, afbeeldingen maar ook video en documenten plaats je eenvoudig op de website. Omdat je inlogt via het internet kun je je website overal en altijd waar een internet verbinding is beheren. Dus ook op je favoriete vakantiebestemming!

Website voorbeelden

Om een indruk te krijgen van hoe de website er uit kan komen te zien, zie je hieronder 2 voorbeelden van onze templates waar je uit kunt kiezen. Liever een ander template? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Goedkope website laten maken Rotterdam

Wij bouwen goedkope websites zodat het voor elke ondernemer mogelijk is om een moderne, professionele website te bezitten. Ondanks de lage prijs voldoen onze websites aan de eisen die je van een moderne website mag verwachten.

Een greep uit de functionaliteit van de websites:

  • Geen hoge opstartkosten, de website wordt gratis gebouwd. Je betaalt een maandelijkse bijdrage van € 14,95 voor onderhoud en hosting van de website.
  • Websites die zich aanpassen aan het apparaat waar het op bekeken wordt zodat de bezoeker altijd een perfecte website ziet.
  • Google geoptimaliseerde websites zodat Google jouw website snel kan vinden en later ook potentiële klanten jouw website kunnen vinden.
  • Zelf altijd en overal je website aanpassen zonder tussenkomst van een (dure) webbouwer.
  • Je hoeft niet aan te modderen, wij zetten de website voor je online.
  • Uitstekende ondersteuning door een online kennisbank, per mail, per telefoon of gewoon bij ons op kantoor.
  • De website is uitbreidbaar met extra functionaliteit (tegen meerprijs).

Waarom bij Friebie een website laten maken?

Wij bouwen al vele jaren websites en met Friebie zijn we een nieuw concept gestart. Friebie maakt het mogelijk voor elke ondernemer en voor elk bedrijf om zonder hoge investering een moderne, professionele website te bezitten. Door onze ervaring hebben wij de perfect goedkope website ontwikkeld. Je kunt de website helemaal zelf beheren maar mocht je ondersteuning nodig hebben, dan zijn wij er voor je!

Neem contact met ons op voor meer informatie. Of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Call Now Button