WordPress website laten maken

Een WordPress website laten maken is nog nooit zo makkelijk geweest. Door een uitgekiend bouw proces maken wij jouw WordPress website voor een super aantrekkelijke prijs! Je betaalt bij ons geen opstart-, design-, of ontwikkel kosten maar een vast bedrag van € 14,95 per maand voor een professionele WordPress website.

Meer informatie

Zelf eenvoudig je website beheren

WordPress is het meest gebruikte systeem om websites mee te bouwen. En terecht! Het systeem is super eenvoudig zodat het zelfs voor mensen die niet veel technische kennis hebben, mogelijk om hun eigen website te beheren. Als website eigenaar kun je eenvoudig teksten, afbeeldingen, video’s en documenten aan de website toevoegen of verwijderen. Extra pagina’s aanmaken? Ook geen probleem. WordPress kent geen beperkingen voor het aantal pagina’s dat aangemaakt kan worden. Wat bij sommige andere website aanbieders wel het geval is.

Waarom een WordPress website laten maken?

Een opsomming van de voordelen die een WordPress website van Friebie biedt:

  • Website werkt perfect op alle apparaten, zoals smartphone, tablet, desktop en laptop.
  • Website is geoptimaliseerd voor zoekmachines. WordPress websites hebben een streepje voor bij Google zodat jouw website hoger in Google komt.
  • Eenvoudig beheersysteem zodat jij altijd en overal, waar een internet verbinding is, je eigen website kunt beheren.
  • De website is uitbreidbaar met extra functionaliteit.

Benieuwd naar hoe jouw WordPress website er uit kan komen te zien?

Wij hebben 2 voorbeeld websites gemaakt zodat je al een indruk kunt krijgen hoe onze websites er uit kunnen zien. Klik op de afbeeldingen hieronder om de voorbeelden te bekijken. Mocht je andere layout willen, neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meer informatie over een WordPress website laten maken?

Dat geven wij je graag! Neem contact met ons op als je meer informatie wilt of nog een vraag hebt. Wil je een overzicht van de functionaliteiten en de prijzen ontvangen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte

Call Now Button