Website laten maken Alkmaar

Website laten maken Alkmaar

Woon je in Alkmaar en wil je een website laten maken? Dan hebben wij een interessante oplossing voor jou! Wij bouwen jouw nieuwe website namelijk helemaal gratis. Je kunt kiezen uit diverse van te voren gemaakte templates voor jouw website. Het laten maken van een website is helemaal gratis, je betaalt slechts € 14,95 per maand voor een premium website. Deze kosten ben je sowieso kwijt als je een website hebt.

WEBSITE LATEN MAKEN

Website voorbeelden

Als je bij ons een website laat maken, kun je kiezen uit diverse van te voren gemaakte templates. Door deze werkwijze kunnen wij de website gratis aanbieden. Benieuwd naar onze templates? Bekijk 2 voorbeelden hieronder. Regelmatig zullen wij nieuwe templates aan ons aanbod toevoegen. Mocht je een ander template willen, neem dan even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Waarom bij ons een website laten maken?

Wij bouwen jouw website gratis, dat is natuurlijk al een hele goede reden om bij ons jouw website te laten maken. Je zult waarschijnlijk denken dat een gratis website nooit veel kan zijn maar dat is niet waar. Onze websites hebben alle functionaliteit die je van een moderne, professionele website mag verwachten. Een kleine greep van wat je kan verwachten:

  • De website wordt altijd goed getoond op het apparaat waar het op bekeken wordt. Zoals op smartphone, tablet, laptop en desktop. Dit noemt men responsive webdesign.
  • Je kunt eenvoudig zelf je website beheren via een internet verbinding. Dus waar of wanneer jij wilt.
  • De website is geoptimaliseerd voor Google zodat klanten jouw bedrijf kunnen vinden op het internet.
  • Je kunt onbeperkt pagina’s aanmaken.
  • Wij zorgen er voor dat jouw website veilig is en maken dagelijks een backup. Mocht er toch een keer iets misgaan, dan zorgen wij er gratis voor dat jouw website weer werkt.

Ook een website laten maken?

Wij kunnen ons voorstellen dat je alles even overzichtelijk wil hebben. Geen probleem! Vraag een vrijblijvende offerte aan en wij sturen je alle gegevens op. Heb je al besloten dat je je website door ons wil laten maken? Vraag dan ook een vrijblijvende offerte aan. Na het ontvangen van alle gegevens zorgen wij er voor dat je binnen 3 werkdagen een nieuwe professionele website online hebt staan.

VRIJBLIJVENDE OFFERTE

Call Now Button